Projekti 365 tweet

Nykyaikana valokuvien määrä on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Internet, mobiililaitteet ja monet muut tekniset seikat ovat lisänneet tuota määrää. Jo vuonna 2011 pelkästään Flickr-palvelussa oli yli 6 miljardia valokuvaa. Tämän jälkeen Instagram- ja Pinterest-palvelut ovat lisänneet tuota määrää huomasti.

Kaikista meistä on tullut valokuvaajia. Erilaisten vinjettien ja muiden valokuvafilttereiden avulla kuvasta kuin kuvasta saa mielenkiintoisen. Entäpä miltä kuvat näyttäisivät ilman efektejä? Todennäköisesti samalta kuin ne ovat näyttäneet mummojen valokuva-albumeissa.

Näiden ajatuksien pohjalta ajattelin lisätä tuota valokuvien määrää 365-kappaleella ja perustaa 365-tweet-projektin. Projektin tarkoitus on ottaa aamulla uutinen  Helsingin Sanomien RSS-syötteestä ja ottaa siihen liittyvä valokuva. Lisään valokuvan omalle Pinterest-, Instagram-, Twitter- ja Facebook-tileilleni jotta somemaailma olisi täydellinen. Lisäksi kokoan nuo valokuvat omaksi sivukseen tänne, http://www.jahuuproductions.com/?flagallery=project365tweet#/1. Yritän vielä saada tarjottua kuvia Helsingin Sanomille ilmaiseksi käyttöön, mutta heidän käyttämisensä jää nähtäväksi.

Internet-tilastoa vuodelta 2011
http://royal.pingdom.com/2012/01/17/internet-2011-in-numbers

Tilejä:
Twitter, http://twitter.com/Jahuu77
Facebook, http://www.facebook.com/karmaluoto
Instagram, http://instagram.com/jahuu77
Pinterest, http://pinterest.com/jahuu/365/

Tomi Karmaluoto
Jahuu Productions
Manager, Video Producer

This blog is written by Tomi Karmaluoto
Kategoria(t): Ajankohtaista, Sosiaalinen media Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.