Projekti kesäloma

Mennyt talvi oli itselleni suhteellisen työn täytteistä aikaa. Videotuottajan kiireitä viestintätoimistossa, kuntourheilua aamukuudelta ja siihen vielä päälle luennot ylempää ammattikorkeakoulututkintoa varten. Eikä siinä vielä kaikki. Lisäksi tein lopputyötäni mediaviestinnän murroksesta, joka vaati haastatteluja, litteroimista, päättelemistä ja keskittymistä. Niin ja samalla perhe-elämää kovaäänisessä perheessä. Metelöiminen alkaa aamuseitsemältä ja loppuu yhdentoista pintaan illalla.

Olen syntynyt onnellisten tähtien alla siinä suhteessa, että pystyn keskittymään metelissä ja kovassakin paineessa. Itse en ainakaan koe stressaantuvani työpaineesta tai tiukoista aikatauluista. Lauseet saattavat toki lyhentyä, koska aina ei vain ole aikaa pitkiin perusteluihin, mutta miksei kiteytetty kaiken oleellisen sisältävä vastaus olisi asian kannalta mukiin menevä? Vai onko?

Olen melkein koko elämäni ollut töissä projektiluontoisissa tehtävissä. Joko osallistujana tai vetäjänä. Nautin myös siitä, että työllä on selkeä aloitus, kesto ja lopetus. Opiskelu oli itselleni projekti, koska halusin ylemmän korkeakoulututkinnon. Aamuinen kuntourheilu oli itselleni projektikeskeinen, koska halusin olla hyvässä kesäkunnossa. Nyt, kun akuutit projektit ovat ohi, voisin aloittaa kuuntelemisen ja pitkillä lauseilla vastaamisen. Niin ja kesästä nauttimisen. Hyvää kesää teille muillekin!

Ohessa linkki lopputyöhöni – Elektroninen lehdistötilaisuus siltana mediaviestinnän murroksessa
http://publications.theseus.fi/handle/10024/43033

Tomi Karmaluoto
Jahuu Productions
Manager, Video Producer

This blog is written by Tomi Karmaluoto
Kategoria(t): Ajankohtaista, Uutta ja ihmeellistä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.